За Нас

“Държим в ръцете си духът към доброто ви настроение” – Защо го твърдим? – защото правим това в което сме най-добри, а именно да забавляваме аудиторията, да повдигаме настроението, да караме хората да се усмихват, да оставяме след себе си положителни емоции и дълготрайни спомени. Защото вярваме, че по този начин правим светът една идея по-добър.

Ние сме екип от гр. София, и дейност в цялата страна, който се състои от професионални  Dj – и, с богат опит в организиране, провеждане и озвучаване на партита, сватби, публични изяви, караоке, абитуриентски изпращания, балове, коледни, новогодишни и всякакъв вид мероприятия. 

Разполагаме с професионална озвучителна и осветителна апаратура. Работим добре в екип със заведения, комплекси, изпълнители, оркестри, ансамбли, артисти и фирми свързани с нашата дейност.

Нелсън Борисов

Marketing director

Стойчо Стойчев - сватбен DJ

Стойчо Стойчев

DJ / Coordinator

ЧЗВ

Често задавани въпроси

Напишете ни поводът и дата за вашето събите на нашата контактна форма, като оставите вашия имейл и телефон и ние ще се свържем с вас в рамките на деня или просто позвънете на посочените телефони.

Разополагаме с професионална апаратура и можем да озвучим всяко едно мероприятие.

Ние не отричаме оркестрите, но сме на мнение, че диджея може да изпълни всяка една молба на клиента, защото разполага с богат набор от различни стилове музика. Може да импровизира по всяко едно време, без това да се забележи от аудиторията. Когато мероприятието е сватба, силно препоръчваме просъствието на диджей, а може в колоборация с оркестър, но в никакъв случай само оркестър. Но това си е индивидуално решение на всеки един клиент.

Ние предлагаме различни видове пакети, които включват различни компоненти. Цената се изчислява на база ценовия пакет + цена за овъртайм, ако има такъв.

Да, работим в цяла България, стартова дестинация е гр. София, като до 100 км. не се заплащат пътни разходи. За над 100 км. се заплащат пътни разходи в размер на 30лв. Т.е. ако вашето мероприятие е на 300 км. от София, то вие ще заплатите 50 лв. транспортни разходи, защото първите 100км. са за наша сметка.

Влезте в клубът на щастливите

Вече 389 клиента ни се довериха, направи го и ти.

Влезте в клубът на щастливите

Вече 389 клиента ни се довериха, направи го и ти.

Close Menu