DJ за сватба

Изберете това от което имате нужда

пакетни цени

Стандартен Пакет

500 BGN
 • Сватбен Диджей
 • Сватбен Водещ

Премиум Пакет

600 BGN
 • Сватбен Диджей
 • Сватбен Водещ
 • Сватбено Осветление
НАЙ-ТЪРСЕН

Платинум Пакет

700 BGN
 • Сватбен Дидижей
 • Сватбен Водещ
 • Озвучаване на Изнесен Ритуал
 • Сватбено Осветление
Най-изгоден

Изберете това от което имате нужда

сватбени пакети

Пакет Standart

включва
 • Сватбен Диджей
 • Сватбен Водещ

Пакет Premium

включва
 • Сватбен Диджей
 • Сватбен Водещ
 • Сватбено Осветление
НАЙ-ТЪРСЕН

Пакет Platinum

включва
 • Сватбен Дидижей
 • Сватбен Водещ
 • Озвучаване на Изнесен Ритуал
 • Сватбено Осветление
Най-изгоден

Как протича една сватба?

За нас е важно да направим сватбеният ви ден незабравим

Всичко което трябва да знаете

Често задавани въпроси

Напишете ни поводът и дата за вашето събитие на нашата контактна форма, като оставите вашите координати [име, имейл, телефон] и ние ще се свържем с вас в рамките на деня или просто позвънете на телефон: +359 882 373 690

ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ НА ВСЯКА ОТ СТРАНИТЕ.

Повечето от младоженците, се колебаят в този избор.В повечето случаи се доверяват на мнение на вече минали под венчилото приятели и т.н.

Затова в няколко реда ще се опитаме да ви разясним този казус.

Първо да обърнем внимание на нашите колеги музикантите.

Всеки оркестър има свой РЕПЕРТОАР.

Определени песни които те изпълняват.Няма нищо лошо в това. Не искаме да ПОДЦЕНЯВАМЕ техният труд. НО……….

Тук идва едно голямо НО. Повечето от тях не биха изпълнили всяко едно ваше музикално желание.Или поне самата песен която вие сте си избрали, НЯМА да звучи АДЕКВАТНО.Така ,че тук е единият от големите минуси на изборът ви за оркестър.

Тук идва и ГОЛЕМИЯТ ПЛЮС на колегите Dj.

При избор на Dj , вие може да получите ПОЧТИ ВСИЧКО , от световната и Българската музика. Предварително селектирана и подбрана за определеният случай.

Има една много важна час, която никой от вас не трябва да ПРЕНЕБРЕГВА.

Както оркестрите, така и Dj те, имат своя цена.

Попитайте всеки един, който сте избрали.Какво ви предлагат за определената от тях цена? И тогава направете вашият избор.

Дали това е човека ( хората ) на когото ще се ДОВЕРИТЕ, да забавлява вашите гости.И да води всички съпътстващи ритуали и игри на вашето сватбено тържество.

И най- накрая, но не на последно място.

ЗАПОМНЕТЕ едно златно правило. Вашата сватба, не е ОБИКНОВЕНО събиране с приятели и роднини. Което може да ПОВТОРИТЕ догодина ОТНОВО.

Никога не търсете НИСКА цена за тази услуга.Това почти винаги е ГАРАНТИРАН провал.

Направете правилно изборът си за ОРКЕСТЪР или Dj.

Да, работим в цяла България, стартова дестинация е гр. София, като до 100 км. не се заплащат пътни разходи. За над 100 км. се заплащат пътни разходи в размер на 30лв. Т.е. ако вашето мероприятие е на 300 км. от София, то вие ще заплатите 60 лв. транспортни разходи, защото първите 100км. са за наша сметка.

Ние предлагаме различни видове пакети, които включват различни компоненти. Цената се изчислява на база ценовия пакет + цена за овъртайм, ако има такъв. Направете запитване за конкретен пакет, за да разберете каква е цената.

Всеки един уважаваш себе си Dj и водещ, има материали ( снимки и видео клипове със свое участие ).

Това е част от нашата работа.Не е необходимо да говорим празни приказки на своите клиенти. Нормално е да им се предоставят видими доказателства, с това какво правим ние на сватби и частни партита с наше участие.

Може да разгледате наши снимки и видеоклипове във фейсбук страницата ни от ТУК, а за повече видео, може да разгледате нашия Youtube канал от ТУК.

Несериозно и неадекватно е да имаш сайт,страница в социалните мрежи или друг начин за реклама и той да е с неактуални цени. Точно заради това ние поддържаме и обновяваме информацията си редовно и имаме точни и АКТУАЛНИ цени, за всеки един от пакетите с услуги, които предлагаме.

Подробности за вида услуги, разгледайте страницата ни с DJ Услуги.

За цени на пакети, направете запитване.

Ще се опитаме да ви разясним накратко и за предлаганите услуги на хората които се занимават с озвучаване и водене на сватби, частни и корпоративни партита и разбира се, за ценообразуването на всяка оферта.

Да започнем с високата цена:

Това са колеги, които от много години се занимават с този вид дейност. Изградили са ИМЕ в този бранш и естествено сега то работи за тях, затова и ценовите оферти при тях са по-високи. Има обаче един голям плюс при тези колеги, почти никога не се получават ПРОВАЛИ.

Те знаят и правят нещата така както трябва.

Нека обърнем внимание и на нормалната цена:

Самата дума НОРМАЛНА е много общо понятие, за едни от клиентите 100лв. е нормална цена, за други 100лв. са много пари.

Средната цена на колегите занимаващи се с тази дейност в никакъв случай не означава ЛОШО качество или ПРОВАЛЕН празник.

Напротив, това са хора които сега ГРАДЯТ своята кариера и се налагат на пазара. В повечето случаи, те обръщат много повече внимание на всяка една подробност и на всяка една ваша прищявка. В тази категория попада и нашият екип.

Нека да се опитаме да ви разясним и за НИСКАТА цена:

Както самите вие знаете, ВИНАГИ има и такава цена, но тук искаме да ви предупредим, че никога не може да намерите  желаната от вас УСЛУГА  за НИСКА цена.

Винаги има едни баланс, между цена и качество, така е и при нас в този бранш. Все пак всеки един от вас сам решава как да изглежда и да бъде озвучен неговият празник.

Един много важен момент и един много сериозен въпрос.

За да бъде вашата сватба УНИКАЛНОТО за вас изживяване, трябва и малко помощ от професионалист.

Тук идва важният момент от срещите ви с нас – диджеите и водещи на сватби. Всеки един от нас, би трябвало много търпеливо и с разбиране да ви изслуша. Още на първата среща, която сте си организирали.

На тази среща, вие казвате как вие самите бихте искали да се случват нещата, а ние, вашите водещи и озвучители да се съобразим с това. Тогава, ако това е по нашите сили, преминаваме към следващият етап.

Това поне е нашата практика, ние така работим. Вие сте ВАЖНИТЕ хора за определеният ден. Ние сме спомагателното средство, вашата МЕЧТА да стане РЕАЛНОСТ.

Направете запитване