ЧЗВ

Често задавани въпроси

Напишете ни поводът и дата за вашето събите на нашата контактна форма, като оставите вашия имейл и телефон и ние ще се свържем с вас в рамките на деня или просто позвънете на посочените телефони.

Разополагаме с професионална апаратура и можем да озвучим всяко едно мероприятие.

Ние не отричаме оркестрите, но сме на мнение, че диджея може да изпълни всяка една молба на клиента, защото разполага с богат набор от различни стилове музика. Може да импровизира по всяко едно време, без това да се забележи от аудиторията. Когато мероприятието е сватба, силно препоръчваме просъствието на диджей, а може в колоборация с оркестър, но в никакъв случай само оркестър. Но това си е индивидуално решение на всеки един клиент.

Ние предлагаме различни видове пакети, които включват различни компоненти. Цената се изчислява на база ценовия пакет + цена за овъртайм, ако има такъв.

Да, работим в цяла България, стартова дестинация е гр. София, като до 100 км. не се заплащат пътни разходи. За над 100 км. се заплащат пътни разходи в размер на 30лв. Т.е. ако вашето мероприятие е на 300 км. от София, то вие ще заплатите 60 лв. транспортни разходи, защото първите 100км. са за наша сметка.