Как да превърнем мечтата си в реалност?

Направихме кратко проучване и стигнахме до заключението, че това е един от най-често самозадавщите се въпроси. За това, решихме да направим една поредица от статии на тази тема и да разкажем за трудните моменти и стъпките по пътя към мечтите на всеки един от нашия екип.

В първата статия, ще ви запознаем със Стойчо Стойчев (DJ TONY). Той ще ви разкаже за мечтата си, която вече е реализирал. За пътя, който е извървял и перипетите към целта си.

Превърнах мечтата си в реалност!

Как да превърнем мечтата си в реланост
Как да превърнем мечтата си в реланост?

Здравейте, казвам се Стойчо Добрев Стойчев, роден през далечната 1972г. и днес ще участвам с моята история в блога на Сънрайз Парти Център (SPCAGENCY). Ще ви разгажа за моята мечта и за това как с труд и постоянсто, успях да я постигна.

От най-ранна детска възраст, бях голям меломан. Имахме един стар грамофон с 3 плочи, които си спомянм, че въртях нон-стоп. Като всяко едно дете и аз имах големи мечти. Връстниците ми искаха да станат полицаи, пожарникари и лекари, аз пък исках да стана певец. Дълго време се опитвах да пея, но уви, нямах никакви гласови данни. Това беше доста разочароващо за мен, но въпреки всичко продължавах да опитвам.

Завърших училище и получих подарък “касетофон” с една касета. Точно тази касета ми промени мечтата. По-тогавашното време имаше един известен български DJ (Боян Илчев) – DJ Bobby I. Тогава бяха много на мода касетофоните, и аз получих една негова касета със световно известните за тогавашното време хитове – миксирани и селектирани лично от него. Слушах го с голям интерес и исках да стана като него.

Въпреки, че се запалих по тази професя, дълбоко в себе си знаех, че това е само една детска мечта, която ще отмине. Да ама НЕ, с течение на времето, това чувсто се засилваше все повече. Изминаха много години, в които аз живеех с тази мечта, но не правех нищо за да я реализирам. Просто не знаех как. Изминаха много години, в които аз живеех с тази мечта, някъде дълбоко в мен, а в същото време толкова на преден план.

Как да превърнем мечтата си в реалност - блога на Сънрайз Парти Център. Професиоанална парти агенция
Как да превърнем мечтата си в реалност ?

Все пак да си призная, по онова време си мислех, че е много сложно и непостижимо да стана АЗ човекът, който да води едно събитие, парти, сватба, абитуриентски бал, частно или корпоративно мероприятие. Наложи се да променя възгледите си и начина си на мислене – това беше от особена важност.

Аз работех всякаква работа и не съм се оплаквал, но когато стигнах до върховия момент в моя живот – а именно, когато започнах професионално да правя това което искам. Разбрах, че човек трябва да се занимава с това което обича – това го прави професионалист!

Всяка професия е строго индивидуална, и всеки един човек е индивидуално уникален в своята професия.

Ползи и негативи

Да си поговорим малко за ползите и негативите, защото те са нашата обратна връзка. Те са нашата диаграма по пътя към успеха, която ни показва дали се спряваме добре с начинанието, което сме си избрали.

Детайла е важен! – Доста време ми отне, до като стигна до този извод и сега ми е като обица на ухото. Когато организирам участията си, без значение от типа мероприятие (сватба, рожден ден, фирмено парти и т.н.), “изпипвам” детайлите до последната подробност. Така, клиентите ми остават доволни от избора си и по този начин, не оронвам имиджа си и този на парти агенцията.

Няма нищо по велико от това, да дойде при вас клиентът, който ви е наел и да чуете от неговата уста “Благодаря ти, всичко беше перфектно!” – това е моята обратна връзка.

Колкото до негативите, те са различни във всяка една професия. Но, когато човек вярва в мечтите си и е постоянен в действията си, то това му носи само успехи. Да не забравяме и още едно нещо – което е много важно!

Когато човек се впусне в реализиране на мечтите си, е много важно да има и подкрепата на семейство си. За мое щастие, аз имам пълната подкрепа и с тяхна помощ продължавам да вървя напред.

Може би, започнахте да се питате “В крайна сметка, сбъдна ли мечтата си?” – Отговорът е ДА, сбъднах мечтата си и сега продължавам да работя по следващата, която надгражда тази. За себе си, на този етап от развитието си, мога да кажа, че работя добре с още няколко колеги (DJ) от София и България. Имаме идея за разрастването на нашата парти агенция, в която ние, като нейни представители имаме една обща цел – развитие на нашите мечти. При нас, те се обединяват до това да бъдем успешни в нашата професия.

Като заключение , искам да кажа само едно – Ако нямате кураж да следвате мечтите си, вие сте обречени. Да, пътя е много труден, изисква се много труд и постоянство. Но, повярвайте ми, когато дойде моментът да кажете “Аз успях” – ще сте най-щастливият човек на земята. Но, трябва много, ама МНОГО да се потрудите.

Мечтите се сбъдват! Желая успех, на всеки един от вас.

Стойчо Стойчев

Аз съм един от малкото DJ, които са превърнали своята мечта в реалност, а именно да правя хората ЩАСТЛИВИ и да организирам, водя и озвучавам техните празници (сватби,рождени дни, юбилей, частни и корпoративни партита.) Занимавам се професионално вече повече от 7 години. И така ще бъде занапред. Усмивките, БЛАГОДАРНОСТИТЕ и УДОВЛЕТВОРЕНИЕТО по лицата на моите клиенти, след края на всяко мое участие е НАЙ- ВАЖНОТО нещо за мен.

Leave a Reply