Музикален Бюлетин – какво е туй животно?
Музикален Бюлетин

Музикален Бюлетин – какво е туй животно?

1 мин.

В днешната статия, ще ви запознаем с нашата нова услуга, наречена музикален бюлетин. Направихме подробен ресърч и установихме, че нито една музикална компания, парти агенция или диджей (DJ) – не предлагат такъв тип услуга или по точно подарък на клиентите и потребители си.

Какво е Музикален Бюлетин?

Най-просто казано, това е абонамент в който попучавате най-новите световни хитове излизали месец по месец в категория Dance, House-(обхващащ всичките му подстилове) и Българска денс музика.

Всеки месец до 15-то число, ще получавате по един селектиран, миксиран и мастериран сет с горе изброените стилове, излизали за предходния месец. Какво означава това? – пример – ако се абонирате през март, то вие ще получите до 15-ти април микс с хитовете излизали през март месец.

Какво да направя за да се абонирам?

Попълнете регистрационната форма от ТУК , потвърдете абонамента си от мейла, който ще получите и започнете да сменяте плейлиста на телефона или флашката в колата всеки месец с най-новите хитове.

Нелсън Борисов

Занимавам се с уеб разработки и дигитален маркетинг. Развивам собствен бранд в сверата на шоу бизнеса. Имам две хобита, на които отдавам огромно значение и внимание, това са фитнес и музика (DJ/Producer). Мотото което ме кара да вървя напред е: "Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си." - това е мантрата която следвам, по пътя към успеха си.

Leave a Reply

Close Menu